КВАЛИТЕТОТ Е КАРПАКС
Your Cart
Weight: 60.00kg
Тоа е шампон за теписи од нова генерација, кој се произведува за развој на технологии за перење теписи и за потребите на машините за миење теписи. Нај..
900,00TL
Weight: 60.00kg
Шампонот за теписи Supernova Ultra, кој почнавме да го произведуваме како Karpaks Professional во 2021 година, е производ развиен од нашиот тим ..
720,00TL
Weight: 60.00kg
Тоа е специјален производ кој се користи во сите видови теписи за , обични процеси на перење, теписи со рачно ткаени, волни, природно о..
540,00TL
Weight: 60.00kg
Нуди задоволителни перформанси во однос на стапката на користење, моќта на чистење, осветленоста и мекоста на бизнисите за чистење тепи..
600,00TL
Weight: 20.00kg
Благодарение на својата специјална формула, лесно ги отстранува дури и тешките масни дамки.Може да се користи пред и за време на перење, как..
240,00TL
Weight: 5.00kg
Тоа е повеќенаменски отстранувач на дамки произведен за индустријата за перење теписи. Може да се користи на сите дамки како основен производ.&..
100,00TL
Weight: 20.00kg
Тој е меѓу најдобрите во својата класа со висока содржина на активен кислород и избалансиран сооднос на ph. Има широк спектрум на ..
180,00TL
Weight: 20.00kg
Развиен за потребите на бизнисите за чистење теписи, Extreme има специјална формула која ја зголемува ефикасноста, стабилноста и стабилноста на натриу..
130,00TL
Weight: 1,250.00g
Тоа е ултра силен отстранувач на дамки специјално произведен за нежни теписи. Се состои од честички во прав дополнети со активен кислород и раз..
80,00TL
Weight: 20.00kg
Thanks to its special formula, the product easily removes dark stains from carpets.The product can be used before and during washing.The product is ap..
200,00TL
Weight: 20.00kg
Rust-Ex отсранувач на рѓа, произведен за теписи, е специјален производ кој можете безбедно да го користите на сите видови теписи, има хемиска структур..
200,00TL
Weight: 20,000.00kg
Тоа е помошен производ за перење кој се користи во процесот на отстранување дамки и миење на нежни теписи. По процесот на отстранување на дамки, се на..
300,00TL
Weight: 20.00kg
Овој е мирис од семејството на ориенталистички мириси, на кој му се восхитуваат и се користат во индустријата за перење теписи. Бл..
550,00TL
Weight: 20.00kg
Тоа е првокласен мирис кој го развивме специјално за индустријата за перење на теписи.Благодарение на неговата специјална формула и техника на произво..
480,00TL
Weight: 20.00kg
Тоа е полу-капсулиран производ развиен со технологија на микро-капсули. Додека дел од мирисот се ослободува кога нанесувате, дел од него е ск..
400,00TL
Weight: 20.00kg
Овој е сладок мирис што го имаме специјално развиено за индустријата за перење теписи. Овој е сладок мирис што го имаме специјално развиено..
500,00TL

Шампон за теписи кој ги менува правилата на игра

Произведуваме за да ги надминеме вашите очекувања
Çerez Politikası
Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Bu çerezler yeniden pazarlama ve müşteri takibi amacıyla kullanılacak olup 3. kişi veya kurumlarla paylaşılmayacak, Ulubey Kimya şirketleri bünyesinde barındırılacaktır. Kişisel verilerin korunması kanunu ile ilgili haklarınızı öğrenmek için gizlilik politikamıza göz atabilirsiniz.